Sistemul de drenaj Stahldach vă ajuta să va protejați fațada, acoperișul, subsolul și fundația clădirii de efectele distructive ale umezelii, care se formează ca urmare a topirii zăpezii și precipitațiilor.

Sistemele de drenaj evacuează apa de pe acoperișuri indiferent de configurație, puteți alege lungimea și diametrul optim al jgheaburilor și burlanelor.

Toate elementele sistemului de drenaj sunt adaptate pentru o instalare rapidă, ele sunt în perfectă armonie cu arhitectura fațadelor și designul acoperișului.Avantajele sistemului de drenaj Stahldach sunt :

✔️ Siguranță.

Elementele structurale sunt capabile să reziste la sarcini foarte grele (zăpadă și gheață). Prin urmare, jgheaburile sunt potrivite pentru utilizare în condiții climatice dure.

✔️ Paleta diversificata de culori

Capacitatea de a aduce la viață orice idee de design. Puteți alege un design și o culoare potrivită pentru sistemul de drenaj care vi se potrivește cu elementele clădirii.

✔️ Eficiență ridicată

Calculul individual al diametrului jgheaburilor și al burlanelor pentru fiecare clădire, garantează volumul maxim de drenaj pentru evacuarea apelor pluviale.

✔️ Durabilitate

În producție, se folosește un material cu un nou strat de protecție care oferă o rezistență excelentă la uzură, rezistență ridicată la coroziune și radiații ultraviolete.Sistemul de drenaj Stahldach are o secțiune circulară, este fabricat din oțel galvanizat cu grosimea de 06-07 mm avand ca strat final de acoperire, plastisol pe ambele fețe.

Caracteristici tehnice

Diametrul țevii, burlan – 90/100 mm

Diametrul jgheabului – 125/150/165 mm

Lungimea jgheabului – 4000/2000 mm

Lungimea țevii,burlan – 1000/3000 mm

Grosime – 0,6-0,7 mm

Grosimea acoperirii – 35 microni

Tipul suprafeței – neted mat

Temperatura maximă – 80 grade celsius

Strat anticoroziv – 275 Zinc / m2

Garanție – 15 ani