De ce sa patesti la fel?

Povestea este aceeasi cand vine la lucrare ,,cunoscatorul”, seful echipei de meseriasi care pana mai ieri nu a vazut acoperisuri decât pe geamul de la masina, a avut cu totul si cu totul alta meserie decat aceasta … iar acum este expert in acoperișuri !

Scena se deruleaza de obicei la fel de fiecare data….

Vine la lucrare cu aere de mare constructor, vorbeste cat il tin corzile vocale si scoate cat mai multe aberatii pe gura care sa-i justifice pretul cerut. Pentru a face mai mult profit din lucrare ii spune proprietarului ca obligatoriu trebuie sa aduca el acoperisul fiindca doar ala e bun, aduce tabla cea mai ieftină si iti explică ca e cea mai buna, iar tu ca proprietar sa nu cumva sa-l superi, accepti ?

Si totusi nu pot sa nu ma intreb, oare va pune bani de la el doar ca tu sa ai cel mai bun acoperis ? Greu de crezut……

Din contră ! Va cumpara ce este mai ieftin sa-si maximizeze profitul si din pacate sunt destui care se folosesc de astfel de practici.

Factura pe materiale va fi pe numele sau pe firma lui si cu siguranta nu o sa ajunga vreodata la proprietar fiindca nu-si doreste sa vada care a fost pretul real. In acest caz trebuie mentionat un lucru, garantia este invalida fara factura sau bon fiscal. In cazul in care apar probleme, proprietarul ramane cu ele iar smecherul cu banii, deci bafta tuturor.

#ALEGE TU PE BANII TAI, NU-I LASA PE ALTII SA ALEAGA IN LOCUL TAU !