Am văzut de atatea ori aceasta practica necinstita, o momeala din care multi clienti musca.Totul incepe cu oferta pe care o face un agent de vanzari sau un constructor, ideea este simpla …mai putini metri patrati inseamna un pret mai mic, nu ?

Multora le convine de moment, problema este ca pentru a finaliza lucrarea mai trebuie sa cumpere materiale si abia atunci isi dau seama ca au fost inselati.De obicei acei vanzatori nu mai raspund la telefon, livrarea cu restul de materiale devine o amanare continua care am vazut ca uneori a ajuns la cateva luni de zile, timp in care constructia a ramas acoperita doar partial.

Asa ajung si pe la noi unii dintre acesti clienti ca sa ne ceara ajutorul pentru completari, problema este ca modelele noastre de tabla si culorile nu se prea potrivesc cu ce au cumparat si asta se datoreaza in mare parte calitatii indoielnice la ceea ce li s-a servit anterior.

Pretul final pe lucrare va fi mai mare in astfel de circumstante, dar vorba aia: ,,multora nu le place sa plateasca totul o data”.

De obicei suntem destul de flexibili, pentru o lucrare complexă, de comun acord va putem face la sfârșit o completare că să nu rămâneți cu surplus de materiale.

Când termini de montat un acoperiș Stahldach, de obicei rămân și două foi de tabla pentru cușca lui Grivei, asa este la noi, dar decizia va apartine !